DOWNLOAD BROCHURE

School Timings

Home - For Parents - School Timings

The school timings for the academic year 2019 – 2020 are given below. These timing apply from Sunday to Thursday. Staff will be on duty from 7.40 am each day to supervise students. Students must not be left unsupervised on school premises by parents before this time.

Pre KG to KG 2 Timings (Monday to Thursday)

COLLAPSE
7:40am to 7:50am Registration 10 minutes
7:50am to 8:30am Lesson 1 40 minutes
8:30am to 9:10am Lesson 2 40 minutes
9:10am to 9:25am Break 15 minutes
9:25am to 10:05am Lesson 3 40 minutes
10:05am to 10:45am Lesson 4 40 minutes
10:45am to 11:25am Lesson 5 40 minutes
11:25am to 12:05am Lunch 40 minutes
12:05pm to 12:45pm Lesson 6 40 minutes
12:45pm to 13:00pm Dispersals 15 minutes
13:00pm to 13:45pm ECA - Session 1 45 minutes (Only on Monday & Wednesday)
13:45pm to 14:00pm ECA Break 15 minutes
14:00pm to 14:45pm ECA - Session 2 45 minutes (Only on Monday & Wednesday)

Pre KG to KG 2 Timings (Friday)

COLLAPSE
7.40am to 7.50am Registration 10 minutes
7:50am to 8:30am Lesson 1 40 minutes
8:30am to 9:10am Lesson 2 40 minutes
9:10am to 9:25am Break 15 minutes
9:25am to10:05am Lesson 3 40 minutes
10:05am to 10:45am Lesson 4 40 minutes
10:45am to 11:25am Lesson 5 40 minutes
11:25am to 12:05 Dispersals 40 minutes

Grades 1 to 9 Timings (Monday to Thursday)

COLLAPSE
7.40am to 7.50am Registration 10 minutes
7:50am to 8:30am Lesson 1 40 minutes
8:30am to 9:10am Lesson 2 40 minutes
9:10am to 9:25am Break 15 minutes
9:25am to10:05am Lesson 3 40 minutes
10:05am to 10:45am Lesson 4 40 minutes
10:45am - 11:25am Lesson 5 40 minutes
11:25am to 12:05pm Lunch 40 minutes
12:05pm to 12:45pm Lesson 6 40 minutes
12:45pm to 13:25pm Lesson 7 40 minutes
13:25pm to 13:35pm Break 10 minutes
13:35pm to 14:15pm Lesson 8 40 minutes
14:15pm to 14:55pm Lesson 9 40 minutes
14:55pm to 15:00pm Dispersals 5 minutes
15:00pm to 15:45pm ECA - Session 1 45 minutes (Only on Monday & Wednesday)
15:45pm to 14:00pm ECA Break 15 minutes
16:00pm to 16:45pm ECA - Session 2 45 minutes (Only on Monday & Wednesday)

Grade 1 to 9 Timings (Friday)

COLLAPSE
7:40am to 7:50am Registration 10 minutes
7:50am to 8:30am Lesson 1 40 minutes
8:30am to 9:10am Lesson 2 40 minutes
9:10am to 9:25am Break 15 minutes
9:25am to 10:05am Lesson 3 40 minutes
10:05am to10:45am Lesson 4 40 minutes
10:45am to 11:25am Lesson 5 40 minutes
11:25am to 12:05pm Dispersals 40 minutes
Admission Enquiry

Inspiring Academic Excellence

Make an Enquiry